Medewerker Personeels- en salarisadministratie
24 – 40 uur per week

  • Werk jij graag met zowel mensen als met cijfers?  
  • Zoek jij flexibiliteit en uitdaging door het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie van diverse onderwijsinstellingen?
  • Voel jij je thuis in een organisatie met een open en informele cultuur?

Maak dan kennis met ons!

EFK Interim-management en advies is gevestigd in Alkmaar en ondersteunt overheids- en not-for-profit instellingen met de tijdelijke invulling van financiële functies en HR-diensten. Daarnaast voeren wij voor diverse onderwijsinstellingen de personeels- en salarisadministratie uit. Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit de provincie Noord-Holland.

Als medewerker personeels- en salarisadministratie bij EFK ben je onderdeel van een team. Samen met je PSA collega’s verzorg je voor diverse onderwijsinstellingen de gehele personeels- en salarisadministratie Je kan hierbij denken aan de volgende taken:

  • Het zorgen voor een correcte verwerking van diverse personeels – en salarismutaties rekening houdend met de huidige wet- en regelgeving 
  • Het eerste aanspreekpunt zijn voor HR afdelingen en directeuren
  • Beantwoorden van vragen over cao, salaris, urenregistratie e.d.
  • Het uitvoeren van de eindcontrole op de salarisadministratie
  • Beantwoorden van vraagstukken op het gebied van loonheffing, werkkostenregeling, sociale verzekeringen en pensioenen
  • Het leveren van een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de HR-processen en het doen van verbetervoorstellen
  • Meewerken aan de implementatie van nieuwe personeels- en salarissystemen of het inrichten van nieuwe organisaties in de salarisadministratie

De functie wordt in eerste instantie vanuit onze gezellige kantoor in Alkmaar uitgevoerd. Mocht je die ambitie hebben dan bestaat er in de toekomst ook de mogelijkheid om bij een klant te worden geplaatst voor een interim opdracht.  

 

Wat vragen wij van jou?

    MBO+ / HBO werk- en denkniveau

    Praktijkdiploma loonadministratie 

    Minimaal 1 jaar werkervaring als personeels- en salaris
administrateur 

    Beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week

    Kennis van diverse personeels- en salarissystemen 
(Visma l Raet Gemal en HR Core Education is een pré)

    Kennis van relevante wet- en regelgeviging specifiek
geldend voor het onderwijs is een pré

    Een flexibele instelling

    Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

 
 

 Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een enthousiast team met leuke collega’s. Iedere werkdag een gezamenlijke lunch, vers fruit en de lekkerste koffie en thee. 

     EFK hecht veel waarde aan een gezonde werksfeer
Dit uit zich vooral in de manier waarop wij met elkaar omgaan; toegankelijk, behulpzaam en vol humor. Wij organiseren regelmatig sportieve uitjes, informele branchemeetings, etentjes en borrels. 

     Persoonlijke ontwikkeling vinden wij bij EFK vanzelfsprekend
Daarom bieden wij gezamenlijke trainingen, (online) cursussen en workshops. Bovendien bieden wij ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan. 

     Wij begrijpen als geen ander dat niet alles om werk draait
Daarom bieden wij volop ruimte aan een gezonde werk-privé balans. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om vanuit huis te werken. Daarnaast heb je de keuze jouw flexibele uitkering in te zetten voor extra vrije verlofdagen.

Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris van €2.645 tot €4.019 bruto per maand bij een 40-urige werkweek (afhankelijk van leeftijd en werkervaring), aangevuld met onze jaarlijkse uitkering en een flexibele bonus. 

Wil jij meer weten over ons of de vacature? Bel dan Ilse Verduin of Petra Bakkum (beide PSA medewerker) op telefoonnummer 072 – 564 57 40.

Interesse?
Graag ontvangen wij jouw CV en (korte) motivatie. Mail deze naar solliciteren@efk.nl