Consultancy

EFK helpt organisaties in de publieke sector met bedrijfsvoeringvraagstukken. Onze consultants hebben allemaal ruime ervaring met het invullen van interim-functies.

" Met meer dan 25 jaar ervaring in de publieke sector, bieden wij de juiste professional aan die aansluit bij uw organisatie."
Kan-Wah Hau
Directeur

Consultancy
Onze consultants zijn gespecialiseerd in bedrijfsvoeringvraagstukken voor instellingen in de publieke sector. De consultants van EFK zijn nuchtere professionals met een bedrijfsmatige kijk op zaken zonder het maatschappelijke belang uit het oog te verliezen. Wij staan niet boven maar naast onze klanten en zijn net zoals onze klanten praktisch ingesteld. Onze specialisatie voor de publieke sector is een bewuste keuze: niet alleen omdat wij van mening zijn dat dit het beste resultaat oplevert voor onze klanten maar ook omdat wij ons thuis voelen in een sector waarin meer dan alleen cijfers telt.

Een praktische aanpak
Wij adviseren instellingen in de publieke sector over diverse bedrijfsvoeringaspecten. Hierbij kunt u denken aan de interne beheersing zoals de administratieve organisatie en interne controle of de inrichting van werkprocessen. Andere voorbeelden zijn bedrijfseconomische onderzoeken, het uitwerken van business cases en verbetertrajecten met betrekking tot de managementinformatievoorziening en informatiesystemen. Onze adviezen kenmerken zich door kennis van de publieke sector en de praktische uitvoerbaarheid. 

Onze mensen
De consultants van EFK zijn allemaal mensen uit de praktijk en hebben allen ruime ervaring met het invullen van interim-functies. Daardoor hebben onze mensen niet alleen theoretische kennis van zaken maar weten zij ook goed wat wel en niet werkt in de dagelijkse uitvoering. 

Binnen EFK kunnen wij waar nodig de expertise en ervaring inschakelen van onze andere collega’s. Dat kunnen bijvoorbeeld collega’s zijn die gespecialiseerd zijn in HR vraagstukken of collega’s die veel kennis en ervaring hebben opgedaan met de keuze, inrichting en implementatie van financiële systemen. Daardoor kunnen onze klanten beschikken over een breed scala van deskundigheden zonder dat voor elk wissewasje een afzonderlijke factuur wordt gestuurd.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de pagina van onze Financials en HR-professionals.

Wij maken het verschil in uw organisatie!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van de inhuur van onze consultants? Neem dan contact met ons op!