Over ons

EFK Interim-management en advies ondersteunt sinds 1998 overheids- en not-for-profitinstellingen bij financiële, administratieve en controlvraagstukken. Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in de dienstverlening aan de (semi-)publieke sector. Niet alleen omdat wij van mening zijn dat in de publieke sector met haar specifieke eigenschappen en cultuur, specialisme de meeste toegevoegde waarde biedt. Maar ook omdat wij ons thuis voelen in deze sector en wij maatschappelijke instellingen een warm hart toedragen. Sommige klanten zijn vanaf de oprichting van EFK tot op heden nog steeds klant van ons. Daar zijn wij dan ook best trots op.

U kunt bij ons verder rekenen op een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wij realiseren ons dat bij het werken voor de publieke sector ook een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering, kosten- en tarievenstructuur hoort. Bij ons zult u dan ook geen excessieve salarissen aantreffen. Wij zitten bijvoorbeeld ruim onder de Balkenendenorm en daar schamen wij ons ook niet voor. Wij vinden dat dit zo hoort!

Beleid

EFK is opgericht vanuit de visie dat het mogelijk moet zijn om een bedrijf te hebben waarin de bedrijfsvoering zowel maatschappelijk verantwoord plaatsvindt, alsmede waarmee een gezond bedrijfseconomisch resultaat behaald wordt. In de visie van EFK gaat het niet om winstmaximalisatie maar resultaatoptimalisatie.

People

Wij streven ernaar onze medewerkers een prettige en veilige werkomgeving te bieden. Daarbij zijn niet alleen professionele en zakelijke, maar ook sociale aandachtspunten belangrijk. Er is oog voor een gezond evenwicht tussen werk en privé: wij proberen overwerk zo veel mogelijk te voorkomen. Ook is het mogelijk om in deeltijd te werken. Wensen, ambities maar ook beperkingen van de medewerker stemmen wij af met de mogelijkheden die EFK biedt en faciliteert.

Planet

Onze diensten zijn zo weinig mogelijk belastend voor het milieu. Ook kan de manier waarop een verschil maken voor de belasting van het milieu. De volgende maatregelen zijn reeds genomen:

  • Ons papier en onze enveloppen zijn FSC-gecertificeerd; 
  • Het dak van ons kantoor is voorzien van zonnepanelen;
  • Wij stimuleren het gebruik van openbaar vervoer en bij autogebruik een auto in de categorie zeer energiezuinig;
  • Wij beschikken over de faciliteiten om thuis te kunnen werken;
  • Wij streven zo veel mogelijk digitaal werken na;
  • Wij scheiden het afval op kantoor (papier, plastic, glas);
  • Onze printers zijn standaard ingesteld op dubbelzijdig en zwart-wit printen;
  • Onze huisvesting beslaat een minimale oppervlakte.

Profit

EFK werkt uitsluitend voor klanten in de overheids- en not-for-profitsector, die met publieke middelen worden gefinancierd. Daarin passen tarieven die daarop aansluiten.

Mike Dumanaw

Eigenaar

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Mail mij en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.