Junior Financial
32 – 40 uur per week

Ben jij de (bijna) afgestudeerde HBO-Financial die op zoek is naar een werkplek waar je jezelf verder kan ontwikkelen en wil jij daarnaast van maatschappelijk belang zijn? Maak dan kennis met EFK Interim-management en advies.

EFK Interim-management en advies ondersteunt overheids- en not-for-profit instellingen met de tijdelijke invulling van financiële functies en HR-diensten. Wij zijn een kleine organisatie met een open en informele cultuur. Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit de provincie Noord-Holland.

Voor ons kantoor in Alkmaar zijn wij op zoek naar een startende financial binnen de publieke sector. Ondanks dat jij nog veel moet leren in het vak, betrekken wij jou graag bij alle processen binnen het bedrijf. EFK is klaar om jou de start te geven die je nodig hebt binnen deze sector.

Op de financiële afdeling bieden wij jou de kans om de belangrijkste processen van financieel management onder de knie te krijgen en bij te dragen aan het succes van verschillende uitdagende projecten. Een interessante taak vol uitdagingen! We leiden je op en stellen met elkaar vast welke competenties je verder moet ontwikkelen om ook in de buitendienst te worden ingezet. Zo kan je, na eerst in de binnen dienst te zijn ingezet, doorgroeien naar een buitendienst functie. Wil jij graag aan de slag in de publieke sector dan is EFK op zoek naar jou! En jij natuurlijk ook naar ons.

 Wat vragen wij van jou?

    Je hebt een (bijna) afgeronde financiële HBO-opleiding

    Je bent fris, energiek en leergierig

    Sterke analytische vaardigheden 

 

 Wat kunnen wij jou bieden?

     EFK hecht veel waarde aan een gezonder werksfeer
Dit uit zich vooral in de manier waarop wij me elkaar omgaan; toegankelijk, behulpzaam en vol humor. Wij organiseren regelmatig elektrische step-races, sportieve uitjes, informele branchemeetings/borrels en natuurlijk gezellige personeelsuitjes en wij zien je daar natuurlijk graag. 

     Persoonlijke ontwikkeling vinden wij bij EFK vanzelfsprekend
Daarom bieden wij gezamenlijke trainingen, (online) cursussen en workshops. Bovendien bieden wij ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan. 

     EFK hecht veel waarde aan een gezonde werksfeer
Daarom bieden wij volop ruimte aan een gezonde werk-privé balans. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om thuis te werken en je hebt de keuze jouw flexibele bonus in te zetten voor extra vrije verlofdagen.

Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris (salarisindicatie bij de start tussen €2.200 en €2.500 bruto per maand bij een 40-urige werkweek), aangevuld met onze jaarlijkse uitkering en een flexibele bonus. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via 072 – 564 57 40 en maak vrijblijvend kennis met ons team.

Graag ontvangen wij jouw CV en (korte) motivatie. Mail deze naar solliciteren@efk.nl. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met jou op.


Hester Ellens 

Officemanager