Interim Financials

Zoekt u financials op interim- of projectbasis voor de publieke sector? Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij de juiste professional aan die aansluit bij uw organisatie.

" Sommige klanten zijn vanaf de oprichting van EFK tot op heden nog steeds klant van ons. Daar zijn wij dan ook best trots op."
Mike Dumanaw
Directeur

EFK Interim-management en advies heeft gedreven interim professionals voor financiële functies variërend van financieel consulent, administrateur, IC-medewerker tot (concern)controller en manager financiën. Mensen met een no-nonsense mentaliteit met hart voor de publieke zaak. Betrokken, deskundig, ervaren, resultaatgericht en altijd op zoek naar het leveren van toegevoegde waarde. Op junior, medior en senior niveau en zowel uitvoerend, coördinerend als leidinggevend. Onze medewerkers zijn pas tevreden als u het ook bent!

De EFK-financial is inzetbaar voor ondersteuning bij piekbelasting en inhalen van achterstanden, voor het tijdelijk vervangen bij ziekte of bij vertrek van een medewerker/manager en voor het vervullen van projectfuncties. Hij onderscheidt zich door een intrinsieke behoefte om resultaat te leveren. Niet alleen door mee te denken en te adviseren maar ook door de handen uit de mouwen te steken en samen of alleen, als de situatie daarom vraagt, de gevraagde werkzaamheden te verrichten of benodigde producten op te leveren. 

Onze financials beschikken ook over soft skills, die zo belangrijk zijn voor de hedendaagse financial. Goede communicatieve vaardigheden, het kunnen schakelen tussen medewerkers, die diep in het primaire proces zitten en inhoudelijk en gedetailleerde informatie verschaffen en de manager.

Vergeet de basis niet! Basis op orde is een van de beginselen die de EFK-professional hoog in het vaandel heeft staan. Hoe geavanceerd de financiële applicaties ook zijn en hoe mooi en geautomatiseerd de rapportages ook uit de (ERP)-systemen komen, er is altijd aandacht voor de wijze waarop de gegevens worden geregistreerd en de betrouwbaarheid/integriteit van de data. De “wereld achter de cijfers” is ook een gevleugelde uitdrukking van onze financial die weet dat het maatschappelijk resultaat en rendement voorop staat en de middelen daar ten dienste aan zijn. EFK levert interim-financials die het verschil maken binnen uw organisatie.

Daarnaast beschikken wij over een team deskundige en ervaren HR-professionals en Consultants. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op de pagina van onze HR-professionals en Consultants.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van de inhuur van onze financials? Neem dan contact met ons op!