HR professionals

Zoekt u interim HR-professionals op interim- of projectbasis voor de not-for-profit-sector? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

" Met meer dan 20 jaar ervaring in de publieke sector, bieden wij de juiste professional aan die aansluit bij uw organisatie."
Kan-Wah Hau
Directeur

Interim HR Professionals
EFK Interim-management en advies werkt met een klein en toegewijd team van HR-professionals die ervaring hebben als Senior HR-adviseur, HR Businesspartner, HR-manager, projectleider en coach. Mensen met een no-nonsense mentaliteit met hart voor de sector en die flexibel op elke vraag in kunnen spelen. Betrokken, deskundig, ervaren, resultaatgericht en altijd op zoek naar het leveren van toegevoegde waarde. Wij voelen ons thuis op elk niveau – operationeel, coördinerend en leidinggevend – en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Ondersteuning op maat
Als HR-professional van EFK zijn wij inzetbaar voor ondersteuning bij vervanging wegens afwezigheid of vertrek van een medewerker / manager en voor het vervullen van projectfuncties. Wij onderscheiden ons door onze intrinsieke behoefte om resultaat te leveren. Niet alleen door mee te denken en te adviseren, de kritische sparringpartner te zijn en coachende gesprekspartner, maar ook door de handen uit de mouwen te steken en samen of alleen – als de situatie daar om vraagt – de gevraagde werkzaamheden te verrichten en/of benodigde producten op te leveren. 

Onze specialiteiten
Wij zijn allemaal generalisten, maar hebben in de loop van de jaren ook meer specialistische ervaring opgedaan. Zo hebben we een loopbaancoach, een arbeidsvreugdecoach en een FUWA gecertificeerde adviseur in huis. Bij hen kunt u terecht voor vraagstukken rond loopbaan en loopbaanbegeleiding, vitaliteit en inzetbaarheid, medewerkerstevredenheid en het werken en denken vanuit werkplezier en arbeidsvreugde.

Binnen EFK bundelen wij onze krachten samen! Samenwerking tussen collega’s met financiële en HR-achtergrond leiden tot nog betere resultaten. Wij ondersteunen elkaar daar waar nodig en gewenst in dienst van uw vraag en opdracht. 

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de pagina van onze Financials of Consultancy.

Wij maken het verschil in uw organisatie!

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van de inhuur van onze HR professionals? Neem dan contact met ons op!