Op zaterdag 14 april ontving Dierentehuis Alkmaar een cheque van € 2.000 euro. Dierentehuis Alkmaar kwam dit jaar als eerste uit de bus van de goede doelen actie van EFK. Dierentehuis Alkmaar verzorgt de opvang en (her)plaatsing van honden en katten.

Jaarlijkse goede doelen actie
Ieder jaar staat  EFK Interim-management en advies (samen met Het Servicehuis) een percentage van haar resultaat af aan een maatschappelijk relevant doel. Het goede doel wordt door middel van stemming van relaties van EFK gekozen. Alle relaties krijgen de gelegenheid om hun stem uit te brengen op één van de drie goede doelen, gekozen door EFK. De goede doelen waaruit men dit jaar kon kiezen, waren:

  • Stichting Rolstoelbus ’t gooi (De Rollybus)
  • Stichting Kerstactie West-Friesland
  • Dierentehuis Alkmaar

Eerste prijs voor Dierentehuis Alkmaar
De cheque van € 2.000,- is op zaterdag 14 april uitgereikt aan Dierentehuis Alkmaar. Zij vangen jaarlijks tientallen katten en honden op uit Alkmaar en omgeving. Dierentehuis Alkmaar verzorgt de asiel- en pensiondieren met veel aandacht en liefde. Bij de uitreiking van de cheque was Marga van der Veen (assistent beheerder Dierentehuis Alkmaar) aanwezig. Zij gaf aan: ‘’We zijn ontzettend blij met dit geweldige bedrag, dat goed van pas komt bij het verder realiseren van extra kattenpensionkamers en de derde speelweide die in de maak is.’’