Op donderdag 29 maart ontving Stichting Kerstactie West-Friesland een cheque van € 1.000 euro. Zij kwamen dit jaar als tweede uit de bus van de goede doelen actie van EFK. Stichting Kerstactie West-Friesland biedt een goedgevuld kerstpakket aan gezinnen die tegen of onder de armoedegrens leven. Een pakket voornamelijk gericht op de kinderen (onder de 14 jaar).

Jaarlijkse goede doelen actie

Ieder jaar staat  EFK Interim-management en advies (samen met Het Servicehuis) een percentage van haar resultaat af aan een maatschappelijk relevant doel. Het goede doel wordt door middel van stemming van relaties van EFK gekozen. Alle relaties krijgen de gelegenheid om hun stem uit te brengen op één van de drie goede doelen, gekozen door EFK. De goede doelen waaruit men dit jaar kon kiezen, waren:

  • Stichting Rolstoelbus ’t gooi (De Rollybus)
  • Stichting Kerstactie West-Friesland
  • Dierentehuis Alkmaar

Tweede prijs voor Stichting Kerstactie West-Friesland
De cheque van € 1.000,- is op donderdag 29 maart uitgereikt aan Chantal de Hoop (voorzitter van de stichting) en Manon Klein (secretaris). Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje, ontvingen zij van Mike Dumanaw (directeur van EFK) deze waardecheque. Kerstactie West-Friesland biedt iedereen een ontspannen kerstfeest zonder zorgen, ook wanneer er financiële problemen zijn. Wil je ook in aanmerking komen voor een kerst-levensmiddelenpakket? Kijk dan op de www.stichtingkerstactiewestfriesland.nl en lees de voorwaarden.