Het zijn rare, hectische en onzekere tijden. Door de Coronacrisis staat iedereen die in het onderwijs werkt onder enorme druk. De mentale en emotionele belasting is groot. Medewerkers die behoefte hebben om alles op een rijtje te zetten, stoom af te blazen of hun hart te luchten, kunnen contact opnemen met een coach. Het kan je helpen om weer op te laden. Even afstand te nemen van je werk en een manier te vinden om met deze moeilijke en emotionele omstandigheden te dealen. 

Medewerkers van een school of stichting kunnen contact opnemen met een onafhankelijke coach die speciaal voor onderwijs professionals online (TEAMS-conference) of telefonische Lucht-Je-Hart-Gesprekken aanbiedt. Dit zijn vertrouwelijke gesprekken, die wel aangevraagd moeten worden bij uw (school)bestuur. Aan deze sessies zitten kosten verbonden. Maak kennis met Helmke en kom te weten wat zij voor u kan betekenen.

 

De coach

Hallo, mijn naam is Helmke Sciarone. Ik coach mensen die stress, spanning en disbalans ervaren. Mijn specialisme is onderwijs. Ervaring als leerkracht heb ik niet, maar ik weet wel wat er speelt en hoeveel ballen er hoog te houden zijn. Ik ben opgeleid als psycholoog en al 20 jaar werkzaam als coach in het domein onderwijs. Daarnaast heb ik gewerkt als praktijk ondersteuner psycholoog bij een huisartsenpraktijk.  

Schroom niet om mij te bellen en dan plannen we een afspraak (telefonisch of video bellen) op zo kort mogelijke termijn. Deze gesprekken nemen in de praktijk zo’n half uur tot drie kwartier in beslag.

Telefoonnummer: 06-11058601 
*Bereikbaar maandag tot en met donderdag.