Marga Ott, pedagogisch medewerkster en secretaresse van de Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar (SMKA) nam op vrijdag 26 februari j.l. een cheque van € 4.000,- in ontvangst. Deze cheque werd uitgereikt door Peter Buitenhuis en Renee Groot namens EFK Interim-management en advies. Ook Trudy IJdema, verpleegkundige op de kinderafdeling en lid van de stichting en Dhr. Jan Konijn, penningmeester van de stichting waren aanwezig bij de uitreiking van de cheque.

Ieder jaar staat EFK Interim-management en advies een percentage van haar resultaat af aan een maatschappelijk relevant doel. Van de drie goede doelen die in 2015 zijn aangedragen door EFK Interim-management en advies zelf, gingen de meeste stemmen van de klanten dit jaar naar Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar.

Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar
De Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar (SMKA) heeft zich tot doel gesteld de voorzieningen voor het zieke kind en zijn/haar gezin in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA), tegenwoordig de Noordwest Ziekenhuisgroep, te verbeteren. Dit betekent dat de SMKA initiatieven neemt en ondersteunt die de beleving van de ziekte voor zowel het kind als ook het gezin aangenamer proberen te maken.

Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar bedankt EFK Interim- management en advies voor de ruimhartige gift.